BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Aug 12, 2011

kisah seorang budak yang comel part 2

Disebabkan aku bosan dan xbuat apa2, aku nk citer sikit pasal budak ni... ingat lagi x dengan iman?? di part 1 aku inroduce sikit pasal iman ni... hari ni aku nak citer sikit...



hari2 kejer aku adalah jaga si iman ni... macam2 karenah dan celoteh budak iman ni.. kadang2 aku kena buli dengan iman... buli macam mana?? ada ke patut aku disuruh joget ataupon menari macam dia, kalu aku x menari, dia akan mengcakar aku punya muka... adoi... dah banyak kali aku kena sebab gua malas nak layan si iman ni... muzik crazy frog ali baba pulak 2... xhenti gelak aku, bila dgr jer muzik ni trs tanganku dicapainya srh menari bersama dgnnya.. 


IMAN ADA MACAM2 PERANGAINYA, YANG PALING MENONJOL.. SUKA TANGKAP GAMBAR.. ATAUPON AMBIK GAMBAR HAHA.. MACAM MODEL PULAK..









IMAN SUKA MAIN GITAR... DIA SLALU NYANYI  WAW WAW  WAWAWAWAW WAWAWAWAWAWA WAWA WAWAWAWAW.... HAHA... LAGU ANGIN YG HAZAMA NYANYI TIME KONSERT AF........ SAMBIL MAIN GITAR.. JD KE XJD DIA MAIN JER...









IMAN JUGA SUKA SANGAT MAIN LAPTOP, DIA SUKA MENAIP MACAM AKU NI TAPI ENTAH APA KEBENDA YANG DIA TAIP XTAU.... TIME AKU BUKA LAPTOP JER MUNCUL LA SI IMAN NI DI HADAPANKU, MENGHALANG AKU MAIN, DIA YANG NAK MAIN...






IMAN SUKA POSING2... HAHA

 tengok ni, comel kan seksi lagi 2... masa aku snap ni, sbnrnya dia pandang kamera, pastu aku suh dia jangan pndg kamera, cuba tgk kat lain.. haha macam model iklan apa ni?? iklan rambut ka..








IMAN NI KALU BERGAMBAR NO 1..

IMAN SUKA TIDO MENUNGGENG..... HODOH BETUL SI IMAN NI TIDO..


time pagi iman la yang kejutkan aku suh bangun, dia bangun subuh2 lagi, dia slalu minum susu time subuh, so dia kejutkan kau suh buatkan susunya, aku ni jenis yang sukar bangun pagi,dari dulu lagi, family aku semua dah tahu aku punyer kelemahan, jadi si iman dengan akalnya kejutkan kau dengan macam2 cara..angkat kepala aku la,koret lubang idung aku la, cocot mata aku la... 

Sekarang iman dah mula berjinak2 dengan solat, dia nak ikut kitorang solat sebab dia nak pakai songkok..
bila dia pakai songkok, dia terus lihat cermin dan senyum sampai meleret-leret... mungkin dia suka bila pakai songkok kot..


______

0 COMMENT. ( ^_^ ):