BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Jan 11, 2013

AKU INGIN BERUBAH- JOM BERUBAH SAMA2..


VIDEO YANG SO CUTE.

Assalamualaikum pembaca tersayang..^^


Hari ni post yang pertama aku pada tahun 2013. 11/1/13. 29 safar 1434.

Ok, berbalik pada tajuk di atas…. Yes, Aku ingin berubah.. bukan berubah jadi power rangers, batman,  altraman, superman, cinderella atau sailormon yer… ini berubah ke arah kebaikan…hehe

Sejak akhir2 ni, di kepala aku ni selalu mempunyai soalan ni “ bilakah aku akan berubah menjadi seperti itu?

But bila aku nak mencuba mengubahnya ada saja halangan yang mendatangi aku.. Betul kata orang setiap kali kita ingin berubah, ada saja halangannya… sampai sekarang halangan tu masih lagi wujud setiap kali aku ingin berubah...

Tapi aku taknak berubah sorang2… aku nak berubah bersama keluarga, kawan2 dan ramai lagi… jom sama2 kita berubah.. *HEHE.. ajak orang berubah tp xbagitahu berubah yg mcm mana apa la kau fara...

Berubah xsemestinya kita berubah derect… depand pada kita. Sedikit demi sedikit…macam kita naiki tangga..dari satu peringkat ke peringkat tapi niat kita perlulah betul iaitu Lillah ita’ala.. bukan niat selain dari itu.. Nasihat untuk diri saya jugak..T_T

InsyaAllah..suatu hari..


* JANGAN BERKERUT DAHI YER KETIKA MEMBACA..



0 COMMENT. ( ^_^ ):