BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Apr 27, 2017

Diam

Mengapa kau memilih diam? diam yg membuatku tersiksa..

Andai ada salahku, tegurlah aku dan nasihatilah aku. Berkali ku bertanya namun tetap kau memilih diam.

Jangan biarkan aku menanggung diammu.

Apr 11, 2017

Apa yg terjadi?

Post ni sambungan drp post sebelumnya..

Malam itu, aku cuba untuk tenangkan diri. Aku ditemani adik perempuan. Aku akan dioperate jam 9am. Siapa yg pernah operate tahu macam mana suasana kt labour room. Itu aku tidak mahu cerita. Apa yg kita perlu pegang adalah kuat. Kuat dlm menghadapi ujian, hikmahnya dtg kemudian hari. Sangat berterima kasih dengan mak dan adik2 yg menjagaku ketika sakit, sebelum bertongkat aku banyak menyusahkan diorang, dengan pimpim/angkat aku ke toilet, dhlah masa tu aku dlm ubat antibiotics, selalu rasa nk buang air kecil, aku bernasib baik sebab dlm sakit2 tenat xterasa nk buang air besar.. haha.. kalau x siksa woi..

Sekarang aku blm pulih spnhnya, msh ada rasa skt kaki. Lps kejadian tu, automatic impian aku utk bekerja dlm unit beruniform xtercapai, dlm spa kebanyakan kerja yg aku apply adalah kerja yg beruniform. Mmg sjk dr dulu aku suka kerja2 yg hard or strict. hehe..Aku pernah dipanggil temuduga dlm bbrp jwtn beruniform. Semuanya ada hikmah juga, sekarang aku bergelar tailor. Tailor? mmg xterlintas dlm kepala aku utk jd tailor. Jauh dari bidang aku. Allah temukan aku dlm bidang tailor. Bagaimana aku ditemukan dgn bdg menjahit ni? Nanti aku ceritakan dlm next post. In shaa Allah.Yt?