BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Dec 27, 2012

EXAM HALL...AKU DATANG!!!








Kalau Lisa Surihani jerit “ Istanbul..aku datang” aku jerit “ Exam Hall..Aku datang..”  wah.. tak sabar2 nak exam nampak.. kononnya.. padahal dalam hati “ Exam Hall.. I’m coming Soon” tapi bagi masa 3 bulan lagi boleh tak nak study… haha… hang bukan study , hang  studo fara..

Slip exam dah dicetak, semangat gila tengok slip exam, sampai dah terbayang dok tgh exam..  1st time jadual exam aku berderek2… 7,8,9,10,11.. lepas tu gap 16 kembali exam.. ayoyo..mana tak stress aku... Aku dapat tido ke tidok nanti..tengah bayangkan.. Tapi takpe, Allah ada bersama aku, minta2 dipermudahkan nanti.

Kepada yang akan menduduki peperiksaan nanti, Guck Luck in your exam.. marilah kita sama2 berdoa semoga segalanya akan berjalan dengan lancar seperti yang kita harapkan..

Dah ready belum untuk berperang? Dah ada senjata belum…? Kalau takde, bekalkan senjata dulu, baru boleh berperang..peng.peng..peng… Kalau tak nanti kita kalah di medan perang.. Ilmu itu kan senjata kita... nasihat untuk aku juga.


* Sem ni xda paper yang memerlukan aku tembak menembak.. semuanya paper yang perlu digoreng sehabis masak....haha..


0 COMMENT. ( ^_^ ):