BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Oct 5, 2012

Congratulation to my senior (Konvokesyen 2012 UM)


Assalamualaikum pembaca tersayang…

Hari ni tetiba ja nak post pasal Konvokesyen kat UM. Semalam akak2 senior dari jabatan aku iaitu Jabatan Antaropologi dan Sosiologi selamat menghadiri konvokesyen dengan jayanya. Hooray…Tahniah buat mereka… hehe..aku pulak yang lebih2 happy untuk senior2 aku… Kitorang p sambut diorang but semua akak senior berpecah, tak dok skali..sebab kitorang tak maklumkan dengan diorang nak p sambut…  So kitorang cari la diorang sorang2 untuk sambut mereka…tapi xsemua yang jumpa… hehe.. dan tidak ketinggalan benda yang wajib iaitu bergambar…hehe… harus…

Dengan semangatnya pegang banner pasum...hehe









Orang yang tak konvo pulak yang semangat bergambar..



Bila tengok orang konvo, huuuu… tak sabar2 dalam hati ni nak konvo, dah terbayang dalam kepala macam mana aku konvo nanti er…?? Family aku mesti ramai yang datang..maklumla…adik beradik ramai… Atas pentas mesti aku terketar2 p ambik ijazah.. aku dah terbayang aku senyum depan camera sambil pegang segulung ijazah…haha..kuat benor imagine aku…

Semoga akak2 seniorku yang tersayang dapat kerja yang bagus2 dan yang nak sambung belajar pulak lepas tu harap dapat bertahan dengan namanya  dunia belajar…

Ok, next entry akan menyusul, nantikan ... (bajet ramai pembaca) hehe..
Thanks for reading..




0 COMMENT. ( ^_^ ):