BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Jan 7, 2012

FALL IN LOVE.SIAPA YANG JATUH CINTA NI?? DAH TENTU ORANG YANG TENGAH MEMBACA NI..KAN!!JATUH CINTA PADA SESEORANG ADALAH SATU SITUASI YANG SUKAR DITAFSIRKAN DENGAN CORETAN. IA MERUPAKAN SATU BENTUK PERASAAN YANG SELALU BERMAIN DIMINDA KERANA SI DIA SELALU SAJA DIMATA. BETUL X?????

UNTUK MENYUKAI SESEORANG HANYA MENGAMBIL MASA YANG SEKEJAP SAHAJA DAN KADANG2 PERASAAN ITU AKAN TERUS DIBUAI DIHATI SEHINGGA MEMBUAHKAN RASA CINTA DAN SAYANG. CUMA KADANG2 CINTA ITU HADIR PADA SESEORANG TEMAN YANG KITA KENALI SEPERTI TEMAN SEKOLAH, UNIVERSITI,TEMAN SEPERMAINAN DAN PADA SESIAPA SAHAJA.

SANGAT SAKIT KAN RASANYA MENYINTAI SESEORANG DALAM DIAM KERANA TERPAKSA MENYIMPAN RAHSIA YANG KUAT. KADANG2 CEMBURU AKAN MENGUASAI DIRI APABILA MELIHAT SI DIA BERMESRA DENGAN ORANG LAIN. INGIN SAJA MENGATAKAN CINTA TAPI KEKUATAN DIRI TIADA. JADI TERPAKSALAH DALAM DIAM MENYIMPAN CEMBURU BERPANJANGAN.


HAISH...KALAU ORANG JATUH CINTA NI KADANG2 KALAU DITEGUR OLEH ORANG YANG MEREKA SUKAI RASA MACAM NAK MENJERIT SATU DUNIA BAHAWA DIA TELAH DITEGUR..HAHA

MACAM ORANG TU, WALAUPUN DITEGUR DENGAN MENGHANTAR MESEJ ATAU CHAT KAT FB PON HATI DAH BERBUNGA.. RASA NAK JERIT JER.." WAHAI DUNIA.. DIA TELAH MENEGURKU" " MAK DIA TEGUR SAYA.." HAHA..

LEPAS TU ADA JUGAK YANG TERSENYUM SEORANG SENDIRI SEHINGGA TERBAWA DALAM MIMPI. SIAP MIMPI KAHWIN LAGI..HUA3..

NAMUN JODOH DITENTUKAN OLEH ALLAH YANG MAHA ESA. TAPI BAGAIMANA KITA MENGETAHUI DIA MEMANG DITAKDIRKAN UNTUK KITA???

ALLAH KURNIAKAN MANUSIA TELINGA UNTUK MENDENGAR, MATA UNTUK MELIHAT, AKAL UNTUK BERFIKIR. JADI GUNALAH SEBAIK2NYA BAGI MENGUNGKAPKAN RAHSIA CINTA YANG TELAH DITAKDIRKAN. KALAU LAMBAT MENGUNGKAPKANNYA NANTI TERLEPASLAH KAMU..HEHEHE


0 COMMENT. ( ^_^ ):