BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Jul 21, 2011

tips hilangkan stress

ini tips dan cara aku sendiri buat untk hilangkan stress....  cara yang aku buat sedikit sebanyak dapat hilangkan stress aku...

1. dengar lagu sedih macam lagu kat bawah ni.... dengar dan menangis sepuas2nya... jangan plk dgr lagu yg buat kita bising, nnti bukan hlg stress bertambah stress adalah... jangan depan org ramai nnti dikata xbetul plk.. this is not jiwang yer... xmain la jiwang2 ni...

jangan salah sangka,,,, dengar jer... haha

lagu menyesal sgt best... buat aku nangis sop seh sop seh..



2. luahkan, cakap jer.. cakap jer apa yg kita nak cakap janji luah..  dalam bahasa yg berbagai.. melayu, india, cina, bi, pilipino ker.. haha.. janji jangan luah depan diorang... nnti xpasal2 kena terajang cakap mencarut... huhu ....xnak luah xper, buat bahasa isyarat pon jadi la... gerenti lepas 2 puas..


3. cuba gelak sebanyak yg mungkin...xpn.. buat ssuatu yg mhiburkan kita... tapi jangan terlebih sudah.. nanti dipikirkan lain jadinya... ah... peduli haper... huhu


4. jangan dilayan stress ni... buat dek jer... buat xde pape yg berlaku... mmg susah tapi kena cuba jelah...



itulah salah satu caranya aku buat time stress... sebab aku just do it...




0 COMMENT. ( ^_^ ):