BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Feb 12, 2011

Pengalaman ( YM )


Aku nak citer sikit...Masa mula2 masuk sem 2 hari 2, punyalah boring dok kat kolej ja... Kerja pon xda lagi sebab baru ja start sem 2... Aku pon teringat la yang kawan aku ada bagitau yang dia pernah chat in room. So, aku nie nak tau la jugak macam mana agaknya bila chat in room.. aku chat la, kat malaysia ja... mula2 masuk 2 banyak giler msg sampai, sikit2 aku layan la... bila pikir balik buat apa lah layan.... Ada 1 msg 2, dia tanya aku female atau male, disebabkan xnak chat dengan orang 2, aku bagitau la aku male, dia kan laki2 kalau aku bagitau aku laki2 mesti dia dah xmau chat dah... lepas 2 bukan dh xnak layan, makin dia layan ada la, tanya itulah inilah, dia tanya aku dah ada makwe ke belum... tergelak aku sorang2... aku kata la belum lagi, kira aku menyamar la nie.. lepas 2 dia buat permintaan pulak... permintaannya berbunyi " sudikah kamu menjadi temanku sehidup sematiku, aku memerlukanmu " Lepas 2 dengan pantas aku terus off ym aku...lelam kabut... giler, gay rupanya.... Aku rasa menyesal la, kenapa la aku nie gatal sangat g chat in room 2.... Nie sebab boring la.... sumpah aku dah xmau buat macam 2 lagi.... begitu rupanya bila chat in room... Sekarang kan aku dah ada blog.... So, aku dah x rasa bosan lagi... aku boleh menyemakkan entry blog nie... huhu ^__^

0 COMMENT. ( ^_^ ):