BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Follow Disini

Jan 28, 2011

welcome to blogger


HAI... NI POST FIRST AKU Haha.. aku bru ja buat blog.. sbnrnya aku dh lama nk buat blog tp aku ni krg mahir dlm bab ni...sebelum ni asyik tengok blog orang jer... teringin nak ada blog sendiri.....  kalau aku buat blog time aku boring bolehlah aku mengisi masa boringku kt blog ni... aku buat blog sekadar suka2 ja... nk luahkan apa yang xterluah... Nak berkogsi pengalaman ilmu dan sebagainya..  Skrg aku dh msk sem 2 kat UM,stkt ni stdy ok la.. kdg2 tension jgk kalu pikir pasal asignment.. kalau blh aku nk wat siap2 asignment 2..tp tjk pon blm plh,buku pon blm cari.. mcm mna nk buat.. apa da.. kalu asgnment dh siap semua msti rsa lega... huhu.. Adoi, perlu ka aku bercerita ini semua? hehe.. mula-mula memang macam ni, no idea lagi, nanti lepas ni kita lihat aku bakal buat blog aku lain dari yang lain. Bukan update pasal apa yang diorang makan, kat mana diorang pergi ja macam kebanyakan blog. Macam takde manfaat pon kan? Maaf aku jenis yang terus terang, bukan niat nak mengata sebab aku faham diorang buat begitu untuk kebahagiaan diorang, nak diorang gembira, jadi kita biarkan jela, jangan sibuk nak mencari kesalahan orang, kesalahan kita pulak tidak ditonjol.. Alamak, aku dah mula. K BYE

0 COMMENT. ( ^_^ ):